11 Nov 2011

Cashout SAYS.my

Assalamualaikum !

Akhir nya cashout jugak SAYS aku! YIHAAAAA!
Ada jugak la duet aku time cuti ni. :)

Buat pertama kali nya aku cashout SAYS ni. Sebelum ni aku cashout CHURPCHURP. (tengok SINI) Siapa tak gembira bila dapat duet dari internet kan?

Korang dah boleh cashout duet korang bila duet korang dah terkumpul sebanyak RM50. Ni semua atas usaha korang sendiri. Kalau korang rajin, banyak dan cepat lah duet korang bertambah. :)

Korang sambil sambil online layan fesbuk, dRbuku tu apa kata join benda2 camni. dapat jugak duet. Walaupun lambat, dapat jugak duet daripada takde kan? :D

Bagi korang yg tak tahu ape binatang tu SAYS atau nak daftar SAYS secara percuma ni,, klik tutorial kat SINI. :)

Ramai kawan kawan dan blogger kita dah pun cashout duet diorang. Tak caye tengok kat SINI.

Amacam? Best kan? :)


Ajak ramai ramai kawan  join! :) Dan klik butang LIKE bawah ni ye.. TQ! :)

klik LIKE sini:)

6 ulasan:

  1. sgt setuju.. sbb dh cash out duit churp2..
    tgh usaha says.my...
    jom sama2 sokong....

    BalasPadam
  2. ni kalau join kire curang dgn nuffnang x? ^^

    BalasPadam
  3. CintaKhadijah > takde lah. boleh je kalau nak join dgn nuffnang skali. :)

    BalasPadam
  4. Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari Gombug.net - http://adf.ly/4O5uz ! Sebelum 31 Dec 2012

    BalasPadam
  5. baca entri tentang SAYS vs NUFFNANG kat sini http://syuhadahstorimori.blogspot.com/2012/10/says-vs-nuffnang.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best nih.. :D

x

Jom Like Facebook :)