24 Mei 2011

ChurpChurp Cashout Now!

Assalamualaikum !

Buat pertama kali nya aku dah boleh cashout earning ChurpChurp aku. Yahoo!
Siapa tak gembira ye dok? HEHE!


Perlu ke aku cashout sekarang atau kumpul lagi biar beriban? Nak mintak pendapat korang ni. HEE~ Sudi sudi lah komen kat bawah tu ye.. :)

Nak ucap jugak berbanyak banyak TRIMAS kepada korang korang yang baik hati sudi meng-KLIK iklan ChurpChurp aku. HEHE!

Korang klik iklan aku, aku klik balik iklan korang.. :D Juz bagitawu je kat aku yang korang dah klik. TQ!

Senang kan nak dapat duit hanya perlu share iklan.. Kepada yang takde blog pon boleh join ChurpChurp ni.. Siapa yang nak daftar boleh klik sini :- Cara Nak Daftar ChurpChurp.. :) FREE!

p/s : korang dah undi belum untuk susu DUTCHLADY? aku pilih kacang merah. hehe! Sempat lagi nak undi. Jom mengundi.. KLIK SINI!

Suka entri ni? Klik la butang LIKE bawah ni.. TQ!

klik LIKE sini:)

20 ulasan:

  1. fuyoo.. best giler dh leh cash out.. pas ni leh blanje ak lah ni.. huhu..
    film review:PIRATE of THE CARIBBEAN 4

    BalasPadam
  2. Syuk Ry > haha. 1st time ni der. kau mesti byk kali dah. HAHA!

    BalasPadam
  3. epilogue wannabe > boleh.. :)

    BalasPadam
  4. waa....saya punya lame lagi..kan best kalau churp2 boleh cashout rm50 minimum..ngeee

    BalasPadam
  5. hudalulu > haha! kalau rm50 senang sikit eh? pape pon gud luck yaw! :)

    BalasPadam
  6. huhu best best...tapi simpan lah dulu nanti baru cash out

    BalasPadam
  7. CutieIntan > hehe. ok jugak kalau simpan byk2 kan. eheh.

    BalasPadam
  8. kumpul dulu.. jgn cashout lagi.. :D

    BalasPadam
  9. Anarm > ok2. nak tengok mejoriti pendapat yg laen gak. HEHE! trimas yaw!

    BalasPadam
  10. best nyee...aku nye tak naik2 pun

    BalasPadam
  11. nohoho > haha! usaha lagi der. Gud LUck!

    BalasPadam
  12. Yutaka > baek punye tips.. :)

    BalasPadam
  13. wah.ada untung ye.nak join la

    BalasPadam
  14. ala,cane nak dapat duit ni? saya punye baru rm2.40 hahahak.cane awk iklankan? leh terangkan? okay folow my blog ! :)

    BalasPadam
  15. angeloo : kena banyak usaha . hehe. okay la tu. daripada tak dapat langsung, kan?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best nih.. :D

x

Jom Like Facebook :)