28 Nov 2012

TUTORIAL | Cara Share Iklan ChurpChurp Terbaru

Assalamualaikum..

Kenal tak burung biru ni? Bukan Twitter tapi ChurpChurp :) Korang tawu tak apa tu? Study balik apa itu ChurpChurp. KLIK link :


Sini ada tutorial cara share iklan ChurpChurp terbaru :


Macam biasa korang pilih dulu iklan yg korang nak share. Klik "Earn More" 





Lepas tu korang klik "Save & Copy" ataupun lagi senang korang copy je link yang berwarna biru macam dalam kotak yg aku buat tu.

SIAP! Korang dah boleh share link macam biasa. Senang!:)

Tolong jugak KLIK iklan iklan yg ada dalam blog ni ye:) Terima Kasih!


klik LIKE sini:)

3 ulasan:

  1. churp2 dah tukar template iklan dorang..mcm mana nak tempek iklan untuk yg baru ni kat blog?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ambil je link yg dia bagi kat bawah tu

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best nih.. :D

x

Jom Like Facebook :)