9 Jun 2012

TUTORIAL | Cara Daftar ChurpChurp 2012 (updated)

Assalamualaikum..

Sebelum tu aku nak belanja korang gambar ni.. Tengok ni dulu >> http://goo.gl/SkHfD


Cheque dari ChurpChurp baru sampai semalam. Alhamdulillah:) Tak banyak mana pun tp cukup lah dengan usaha yg aku buat. :D

Jadi korang yg nak daftar ChurpChurp boleh ikut langkah langkah bawah ni ye:) Klik gambar untuk tumbesaran :D

LANGKAH 1

Untuk mendaftar klik >> SINI


LANGKAH 2


Klik "Sign in with Facebook" atau pun "Twitter" mcm kat atas tu sama ada korang nk pakai akaun fesbuk atau twitter untuk sign in ChurpChurp ni :)


LANGKAH 3


Setel kan step step yg dia dah bagi tu. Untuk step1,, korang kena connect kan Fesbuk korang ngan ChurpChurp ni:)


Step2 korang authorize kan dengan Twitter korang. Bagi yg ada Twitter la:)



Step3 pulak korang isi la form yg dia bg ni. Isi dengan betul ye:)
Lepas setel klik "Update" kat bawah skali:)

LANGKAH 4


Korang dah boleh mula share iklan iklan yg dia bagi dengan klik "Share Now" mcm aku tunjuk ngan anak panah tu:)


Lepas tu korang boleh pilih mesej mesej yg diorang sedia kan pastu klik "Save" :)


Dah siap tu korang dah boleh mula sebar kan link link iklan korang. Klik je "Click To Copy" dan share kan :)


Setel sudah. Sebar sebar kan link korang dan tengok earning korang naik :D
Apa apa masalah boleh tanya dan contact je kat page >> BlogRojak atau pun facebook Fazley Azali :D

Tengok jugak ni --> Share Iklan ChurpChurp Terbaru



Suka entri ni? Share pada kawan kawan dan klik LIKE bawah ni ye:)
Pastu DONATE jugak untuk blog ni:) TQ ye!


klik LIKE sini:)

5 ulasan:

  1. wow.. dh dpt cek yer.. per lgy blanjer lah Mcd 1.. haha.. :D

    BalasPadam
  2. Syuk Ry > haha. takde lah byk mana.

    BalasPadam
  3. masih kurang jelas....berbayar ke ni?

    BalasPadam
  4. Tanpa Nama > tak. register free:)

    BalasPadam
  5. kenapa saya dh sign up tp hnya ada tiga step.x ada sign in with fb.padahal saya ada fb.mohon pertolongan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best nih.. :D

x

Jom Like Facebook :)