13 Jan 2012

TUTORIAL | Cara Nak Cashout SAYS.my

Assalamualaikum..

Entri kali ni aku nak share kat korang cara nak cashout SAYS.my ..
Yang belum daftar,, nak daftar FREE boleh klik SINI .. rujuk tutorial Cara Nak Daftar Says..

Duet terkumpul dah berlambak lambak kat akaun SAYS tapi nak cashout tak tahu? Ikut je langkah langkah kat bawah ni.. :) Klik gambar utk tumbesaran. :P



First korang kena pastikan duet yg korang dah kumpul tu berjumlah RM50.00 atau lebih,, baru boleh cashout ye.. Kalau belum tu, kumpul la lagi bagi beriban riban :D
Pastu korang klik kat "Reward History"..
Pastu lagi,, klik je "Cash Out" mcm dalam kotak merah yg aku buat tu.. :)




Lepas tu korang kena isi borang. Korang isi lah ape ape yang patut yg dia tanya.
Isi biar lengkap dan betul. Dah habis tu klik "Cashout My Earning!" :D

Nanti duet tak masuk, keluar air mata darah mcmane pon tak guna dah. Tak dapat den nak tolong. HEHE!




Akhir sekali,, Cash Out Confirmation.. Rasa rasa confirm dah takde benda tertinggal,, klik "Confirm".. 
Kalau tak pasti dan nak edit balik klik "Edit".





Pihak SAYS akan bagi email kat korang mcm ni.. :)
Dah siap semua, apa lagi,, tunggu je lah duet masuk kat akaun bank korang.
Senang kan? 

Bila duet korang dah masuk pon SAYS akan bg satu lg email yg menyatakan duet korang dah selamat dalam akaun bank. HEE. :)
SELAMAT BERJAYA! :D

===============================================================

Klik gambar untuk maklumat lanjut :)




Suka entri ni? klik LIKE bawah ni ye.. TQ :)


klik LIKE sini:)

4 ulasan:

  1. selalu mek berapa ari baru masuk duit ???

    BalasPadam
  2. Nelly The Strange > dalam masa 30hari. tp kebelakangan ni cashout sekejap je dah masuk bank:)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best nih.. :D

x

Jom Like Facebook :)