12 Apr 2012

TUTORIAL | Cara Daftar SAYS.my (updated)

Assalamualaikum

Bagi yang nak join SAYS aku sediakan tutorial cara nak daftar SAYS.my ni. Memandang kan website says.my dah bertukar wajah sejak bila tak pasti,, aku post balik tutorial ni..:)

Korang ikut je langkah2 bawah ni ye:) agak2 tak nampak tu, boleh klik gambar utk tumbesaran. :D

LANGKAH 1

Untuk mendaftar klik >> SINI


LANGKAH 2


Klik "Create new account" . 
Lepas tu akan keluar popup window kecik mcm LANGKAH 3 bawah ni..

--> http://bit.ly/TkbQPS


LANGKAH 3


Klik je "Log In with Facebook" tu.


LANGKAH 4


Lepas tu korang kena isi username utk unique link korang nanti dan
bawah tu korang isi kan email.



LANGKAH 5


Update profile. Pastikan korang isi dengan betul ye:)


LANGKAH 6


Setel dah. Korang dah boleh share iklan korang. Nampak kan iklan2 yg ada? 
Mcm situasi sekarang ni,, iklan yg ada cuma dua. Yg lain semua dah complete.

Klik je kat recommendation keluar lah iklan2 korang:) http://bit.ly/TkbQPS
Korang jugak boleh tengok earning korang kat atas blah kanan tu..

Sebar sebar kan link. Promote iklan masing2 keyh:)

Sebarang pertanyaan boleh je tanya terus kat fesbuk Fazley Azali ataupun kat page Blog Rojak :)



Suka entri ni? Klik LIKE bawah ni ye:)  Share kan kpd kawan2 yg nk join SAYS :D
Sila sila la donate untuk blog ni ye:) terima kasih.


klik LIKE sini:)

4 ulasan:

  1. macam tu je ke?habis tu nak tau duit masuknye mcm mne?

    BalasPadam
  2. just share iklan yg dia bg,, kita dapat komisyen..

    BalasPadam
  3. dia boleh paste dkt blog tak?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Best nih.. :D

x

Jom Like Facebook :)